خانه / راهنمای آلمان – اقامت آلمان – تحصیل در آلمان / شرایط تبدیل اقامت به تابعیت در المان

شرایط تبدیل اقامت به تابعیت در المان

آلمان یک کشور پر جمعیت و یک کشور ثروتمند در اروپا می باشد.واحد پول کشور آلمان یورو و زبان رسمی مردم این کشور المانی می باشد.دلایلی که مردم برای اقامت در آلمان دارند,تحصیل رایگان ، نرخ بیکاری پایین ،  و موارد دیگری از جمله  فرهنگ غنی که برای جذب بسیار موثر بوده است.

 

تبدیل شهروندی به اقامت در المان

در ابتدا ما برای شما قوانین دریافت تابعیت در آلمان توضیح می دهیم.اگر بصورت کلی بازگو کنیم ,دریافت تابعیت در آلمان به سه دسته تقسیم می شود :

1-نوزاد با والدین آلمانی

2-نوزاد با محل تولد آلمان

3-افراد با شرایط دیگر

1-نوزاد با والدین آلمانی که مشخص می باشد ,یعنی اگر از والدین نوزاد یا هر دو ,پدر و مادر آن المانی باشند بلافاصله بعد از تولد تابعیت آلمانی به آنها تعلق می گیرد.(اگر یکی از والدین آن المانی نباشد هم می توان برای نوزاد تابعیت دوگانه گرفت).

2-برای نوزادنی که در آلمان تولد می شوند ,این قانون از سال 2000 تصویب شد که بلافاصله بعد از تولد تابعیت آلمانی دریافت می کند.

اما شرایط والدین نوزاد باید اینگونه باشد که حداقل یکی از آنهابیش از هشت سال به صورت قانونی در آلمان زندگی کرده باشد,یا اینکه یکی از والدین دارای مدرک اقامت دائم آلمان و یا یکی از والدین دارای مدرک اقامت بر اساس توافق جابجایی آزاد بین اتحادیه اروپا و سوئیس داشته باشد.(نوزادها که تابعیت دو گانه داشته باشند بعد از سن 18 سالگی می توانند یک تابعیت را انتخاب کنند و نکته مهم برای اقامت در کشور المان برای ایرانی ها می توانند تابعیت دوگانه داشته باشند.)

3-بیشتر علاقه مندان برای تحصیل در آلمان و همچنین زندگی در آلمان از این روش می توانند تابعیت آلمان اخد نمایند:

1-فرد باید دارای مدرک اقامت دائم و یا موقت در آلمان (بنابر پارا گراف 16، 17، 20، 22 ،23 ، 23a، 24 ویا 25 قوانین اقامت) داشته باشد.

2-فرد باید حداقل هشت سال به صورت مرتب و قانونی در آلمان اقامت داشته باشد تا بتواند تابعیت آلمانی بگیرید.

3-دارای درامد باشد یعنی بتواند مخارج زندگی خود و خانواده خود را بدون کمکهای دولتی و بیمه بیکاری بتواند تامین کند.

4-امتحان شهروندی (Einbürgerungstest) را با موفقیت گذرانده باشد.(در پست دیگری نحوه امتحان شهروندی در آلمان و شرایط آن توضیح می دهیم)

5-قوانین اولیه آلمان را بداند و همچنین به دلایل داشتن خلاف محکوم نشده باشد.

6-اگر متقاظیان برای تابعیت المانی غیر از ایرانی ها باشند باید تابعیت قبلی خود را از دست داده باشند و یا حاضر به از دست دادن آن باشند.

یکی دیگر از مدارک لازم که شما باید برای تابعیت المان و همچنین اقامت در المان داشته باشید,زبان حداقل تا سطح B1 را گذرانده باشید,همچنین شما باید مدرک معتبر زبان خود را ارائه دهید ,یعنی گواهی زبان (DSH, TestDaf usw) و یا مدرک لیسانس زبان یا مدارک دیگر مانند داشتن مدرک دیپلم از آلمان ,چهار سال تحصیل موفق در مدارس آلمان و دیگر مدرکی که شما می توانید برای تاییده زبان خود ارائه بدهید ,داشتن مدرک کارآموزی (Berufsausbildung) از آلمان می باشد.

 

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *