شرایط تحصیل در اتریش

 

درمقاله پیش رو قصد داریم به معرفی کشور اتریش و شرایط تحصیل در آن بپردازیم که این کشور چه مزایایی برای ادامه تحصیل می تواند داشته باشد .

معرفی کشور اتریش

اتریش کشوری است صنعتی و پیشرفته با مناظر طبیعی و فرهنگ غنی و استاندارد زندگی بالا که در میانه ی اروپا واقع شده . زبان این کشور آلمانی است و این کشور با کشورهای آلمان و اسلواکی و چک و مجارستان و ایتالیا و اسلونی و سویس و لیختنشتاین همسایه است . واحد پول این کشور یورو و جمعیت آن حدود 8 میلیون است . پایتخت این کشور وین می باشد و نوع حکومت آن جمهوری پارلمانی می باشد . مذهب اکثریت مردم این کشور مسیحیت کاتولیک است و حدود 7 درصد مردم این کشور نیز مسلمان هستند.

تحصیل در اتریش

برای ورود به دانشگاه های اتریش شما ابتدا باید در کنکور سراسری قبول شوید و سپس با اخذ گواهی اشتغال به تحصیل و ریزنمراتتان و سایر مدارک می توانید اقدام به گرفتن انتقالی کرده و در اتریش تحصیل کنید و این بدین منظور است که افرادی که دارای دیپلم هستند نمی توانند در دانشگاه های اتریش تحصیل کنند همچنین کسانی که گواهی فراغت از دانشگاه های آزاد را دارند نمی توانند امکان درخواست کارشناسی ارشد ناپیوسته را بدهند و فط می توانند درخواست ارشد پیوسته را بدهند و پس از آن دانشجو می تواند دروسی را که از قبل گذرانده تطبیق دهد و نبازی به گذراندن مجدد آنها ندارد . البته دانشگاه های اتریش مدرک دانشگاه آزاد و پیام نور را قبول ندارد ولی در بعضی از رشته ها مانند حقوق و فلسفه و علوم اجتماعی استثنا قایل می شود و سفارت اتریش به شما و همراهانتان به راحتی ویزا می دهد. ادامه تحصیل در دوره دکتری در این کشور پیچیدگی و دشواری های خاص خود را دارد . شما باید علاوه بر قبولی در کنکور استاد راهنما نیز از ایران پیدا کنید ولی در بعضی از رشته ها مثل علوم انسانی به شما مهلت داده می شود پس از یکسال ورود به اتریش استاد راهنما ی خود را پیدا کنید . لازم به ذکر است که تحصیل در دوره دکتری همراه با حقوق است .

هزینه تحصیل در اتریش

تحصیل در اتریش به خاطر سیاست های این کشور بسیار ارزان ویا حتی رایگان است . برای دانشجویان بین المللی با قیمتی ناچیز حدود 383 یورو برای هر ترم و برای رشته های هنر و انسانی 744 یورو می باشد . وهمچنین تحصیل برای دانشجویان اروپایی رایگان است.

هزینه زندگی در اتریش

هزینه اقامت در پانسیون با اتاق مستقل ماهیانه حدود 180 تا 300 یورو میباشد. هزینه خوراک هم متغیر می باشد و حدود 200 تا 350 یورو در ماه قابل پیش بینی است و همچنین دانشجو می تواند به صورت پاره وقت کار کند.

قوانین اشتغال به کار

دانشجوی مقطع دیپلم و لیسانس می تواند 10 ساعت در هفته کار کند و در مقاطع بالاتر می تواند 20 ساعت در هفته کار کند . هر متقاضی کار می تواند توسط کارفرما به اداره کار معرفی شده و اداره کار موظف است برای اوکار پیدا کند. پس از اتمام تحصیل به شما یکسال فرصت داده می شود تا کار پیدا کنید و اگر کار پیدا کنید می توانید با این شرایط اقامت دایم خود را نیز دریافت کنید.

زبان تدریس در کالج های اتریش

در اتریش 18 دانشگاه و 110 مرکز آموزشی وجود دارد که زبان تدریس آنها به زبان آلمانی است البته در دوره دکتری امکان تحصیل به زبان انگلیسی میسر می باشد که باید مدرک آن را نیز دریافت کنید.بهترین دانشگاه آن در پایتخت یعنی وین قرار دارد که در جهان رتبه 84 را دارد.

باید توجه داشت که برای گرفتن پذیرش در دانشگاه های اتریش نیازی به داشتن مدرک زبان آلمانی نیست و به دانشجو فرصت 2 ساله داده می شود که پس از اخذ پذیرش در همان کشور دوره زبان آلمانی را بگذراند که دارای 3 ترم می باشد وشهریه هر ترم 380 یورو می باشد

فرصت درخواست پذیرش

برای دانشگاه های اتریش فرصت درخواست پذیرش برای ترم تابستان تا آخر ژانویه یا آخر فوریه است وبرای ترم زمستان تا آخر آگوست یا اول سپتامبر است.

در پایان در این مقاله سعی شد تا چکیده ای از شرایط ادامه تحصیل در اتریش برای شما شرح داده شود و مزیت های آن با توجه به هزینه های پایین تحصیل و زندگی به شما ارایه شود.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *